Akhisarpress.com - Akhisar'da İstanbul Yolu üzeri 7. kilometrede 8 yıldan bu yana hizmet veren Hisar Izgara Restaurant gelişmiş yeni yüzüyle, 2. Nakliye Caddesi Körfez Dershaneleri'nin yanında hizmete açıldı.

Hakan ve Fatih Füzun tarafından açılan Hisar Restaurant’ın açılışına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Ali Erdayıoğlu ve çok sayıda oda başkanı, daire amir ve müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını Akhisar Kaymakamı Kamil Köten yaptı Köten, “Değerli konuklarımız Akhisar’ımızın meşhur köftesini yıllardır Hisar ismiyle tatlandırıyordu. Ben Hisar Restopurantın da bir marka olacağına inanıyorum. Ülkemize yeni bir zenginlik yeni bir güzellik getirecek Hisar Restourant’ın açılışı hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazançlar versin” dedi.

Açılış kurdelesi , Ulucami Kur'an Kursu Başkan yardımcısı Mehmet Gedik’in duasından sonra Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mehmet ali Erdayıoğlu ve işletme sahipleri tarafından kesildi.

Eski yerinde Köfteci olarak hizmet veren Hisar işletmesi yeni yerinde köftenin yanı sıra sulu yemek ve kebapta hizmetlerini sürdürecek. Açışın ardından katılımcılara Kavurmalı pilav ikram edildi.