Akhisar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası başkanı Mustafa Güral, sebze ve meyve fiyatlarının ulusal basında abartıldığı gibi doğru olmadığını söyledi.

Güral; “Mübarek  11 ayımızın sultanı Ramazan ayımızın gelişinin  Ordumuza, yurdumuza,ay yıldızlı al bayrağımıza,vatanımıza ,Akhisar’lı  hemşerilerimize  ve pazarcı esnafımıza hayırlara vesile olmasını yüce Allah’ımdan dilerim.Ramazan ayımızın  Akhisar’ımızda bulunan Esnaf ve Sanatkarımıza bol bereketli helal kazançlar nasip etmesini dilerim.

Türkiye genelinde TÜRKİYE PAZARCILAR FEDERASYONU’muza bağlı 96 pazarcılar odası ve 330.000 kayıtlı pazarcı esnafımız, haftanın çeşitli günlerinde Pazar yerlerinde soğuk-sıcak, kar-kış demeden rengarenk pazaryerlerimizde pazarcı esnafları olarak hizmet vermekteyiz. 

Sebze meyve fiyatları ile rant elde etmek isteyenler şuan ortadan kaybolmuş durumdadırlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı syn  MELİH GÖKÇEK : “fiyatları ben indiririm” diye yapmış olduğu açıklamasında, syn GÖKÇEK  siz sebze ve meyve fiyatlarını ne kafanıza göre yükseltebilir ne de düşürebilirsiniz.Sebze ve meyve arz ve talebe bağlıdır.Bugün Çarşamba pazarımızda domates 1 ila 2 TL  arası,biber 1 ila 2 TL arası ,patlıcan 1 ila 2 TL  arası, kabak 1 TL  salatalık 1 TL ,bezelye 2 TL dir.”