Açılışta konuşan Gülcan-İbrahim Güzellik ve Saç Bakım Merkezi Salonunun ilk müşterisi olan Ayşe Ceylan;" Bu iki güzel insan Gülcan-İbrahim ve çocukları Öykü ile beraber iş yerlerinde daha sağlıklı, mutlu, umutlu bol kazançlı bereketli temin ediyorum. Kendilerine Akhisar’a böyle estetik ve muhteşem bir salon kazandıkları için teşekkür ediyorum ve kendilerini kutluyorum. Yetiştirecek elemanları titiz ve başarılı olmaları için dua ediyorum. Siz misafirlerimizden bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de işitenlikle destekleme devam ediyor sizler için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Hilaliye Kuran kursu öğretircisi Serdar Öz'ün açılış duasından sonra  Gülcan-İbrahim Güzellik ve Saç Bakım Merkezi Salonunun açılış kurdelesini, İş yerinin ilk müşterisi Ayşe Ceylan, Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Zekeriya Açıkgöz ve  işletme sahipleri Gülcan ve İbrahim Kesme ile birlikte kestiler.

Gülcan-İbrahim Güzellik ve Saç Bakım Merkezi Salonu açılışında işletme sahipleri Gülcan ve İbrahim Kesme, misafir ve davetlilerle yakından ilgilendiler.