GO Akaryakıt Ege Bölge Müdürü Sinan Karağaç ve Kayalı Akaryakıt Müdürü Mustafa Gökhan Kayalı’nın hazır bulunduğu protokol kapsamında; dernek üyelerine ait araçlar Kayalı Akaryakıt’tan indirimli akaryakıt ve madeni yağ alabilecek. 

Akhisar Alevi Kültür Derneği başkanı Dursun Ali Şat; “Öncelikle bu yaptığımız anlaşmadan üyelerimizin memnun kalacaklarını umuyorum. Sizlerle yaptığımız bu anlaşma inşallah hayırlısı olur” diyerek sözlerini tamamladı. 

GO Ege Bölge Müdürü Sinan Karağaç “Bu karta sahip olan kişiler indirim kazanmaktadır. Müşteriye sağlanan indirim satın alınan akaryakıt miktarı, türü veya ödeme şekli ile kısıtlı değildir. İstasyonlarımız güvenli ve emniyetli herkes gelebilir. Bizim her istasyonumuz parlayan yıldızımız. Kayalı Akaryakıt’ta paryalan yıldızımız. İpragaz’ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO yolların en saygın yakıt istasyonu olmaya adaydır. Yılların deneyimi İpragaz akaryakıt sektöründe de öncü bir görev üstlenmektedir” dedi.

Akhisar Alevi Kültür Derneği üyelerinden Ergin Çağlı, Yusuf Doğan, Aydın Nur, Mehmet Güleç, Hıdır Çilek, Gülağa Halis, Veysel Eylenti’nin de bulundukları anlaşmadan sonra üyeler mutlu olduklarını yeni anlaşma beklediklerini söylediler.