Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ; TOBB a bağlı Oda ve Borsalarda oluşturulması istenen  “Genç girişimciler kurulu” ,Manisa İli Oda ve Borsaları toplantısı Koordinatör Oda Manisa Ticaret ve Sanayi Odasının davetlisi olarak Manisa da toplandı.

Manisa Belediyesi Kültür Salonunda yapılan toplantıya Manisa İli ve İlçelerinde bulunan Oda ve Borsaların Genç girişimciler Kurulu üyeleri ile birlikte    Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Sekreterlerde katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını Manisa Genç girişimciler kurulu Başkanı Ömre Yılmaz yaptı. Daha sonra İlçe Oda ve Borsa Başkanları konuşurken son konuşmayı Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz yaptı.


Akhisar TSO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ; Genç girişimcilerin bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu ,gençlerin arasında yapılacak görüşme ve toplantılarda çok güzel fikirler ve projeler çıkacağına inandığını  belirtti.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan yardımcısı Bülent Koşmaz da yaptığı konuşmada ; Genç girişimciler il kurulunun daha önce 30 kişiden oluştuğunu ,ancak TOBB da yaptıkları yeni düzenleme ile tüm oda ve Borsaların genç girişimciler kurulu sayısını Meclis Üye sayısı ile eşitlediklerini, bu toplantının yeni oluşumla yapılan ilk toplantı olduğunu belirtti. Toplantı kokteylle sona erdi.