Dinarlı İş Adamı Gımillioğulları Ltd. Şti. Mehmet ve Kemal Acar Kardeşler 13. şubelerini Akhisar’da Paşa Mahallesi 125 Sokakta açtılar.

Açılış töreni , AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılışta katılımcılara ballı lokma, gözleme ve ayran ikramı yapıldı.

Paşa Mahallesi 125 Sokakta açılan Forbest’in önünde sahne alan orkestra da gün boyu açılışta seslendirdikleri şarkılarla Akhisarlıları coşturdu. Gımillioğulları Ltd. Şti. her geçen yıl büyüyerek mağaza zincirini Karşıyaka, Hatay, Özkanlar, Şirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka, Bornava, Çiğli, Çamdibi, Menemen mağazalarını halkın hizmetine sundu. Mağazada plastik ürün ayrıcada Türkiye’nin önde gelen toptancılarından olmaya devam ediyor. Özellikle Forbest Akhisar mağazasında hasır sepet, çiçek, elektronik ürünler, cam grubunda da oldukça iddialı olacak.
Ürünlerinin çoğunu kendisi ithal eden Forbest, ithal olmayanları ise ilk üretim noktasından aracısız olarak alıyor. Tüm ürünlerin tek çatı altında olması müşterileri için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca Forbest zincir marketlere de büyük çapta mal vermeye başladı.