Akhisarlı iki kadın girişimci tarafından hizmete açılan ES Beauty Center, epilasyon, cilt bakım ve güzellik merkezi olarak faaliyetlerine başladı.

Hashoca Mahallesi 144 Sokak numara 69 (Yoncagül Tuhafiye Üzeri) 1. Katta bulunan ES Beauty Center ortakları Uzman Estetisyen Emel Çetiner ve cilt bakım uzmanı Suna Cihangir Özan, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek için hazır olduklarını ifade ettiler. 

BUZ BAŞLIK İLE ACISIZ EPİLASYON

Sektörde 15 yıldan fazla deneyimi olduğunu ifade eden Uzman Estetisyen Emel Çetiner; “Buz başlıklı son teknoloji cihazlar ile bölgesel ve tüm vücut işlemleri gerçekleştiriyoruz. Her bölgeye ve her cilt yapısına uygun 6 veya 7 seanstan sonra yüzde 95 bitiş garantisi veriyoruz. Cihazımız ile işlemleri birebir kendimiz uyguluyoruz. Yanma riski bulunmuyor. Danışanlarımız ile birebir ilgileniyor ve herhangi bir problemde direkt muhatabı biz oluyoruz.” Dedi.

CİLT BAKIM 

Yine sektörde 5 yıldan fazla deneyiminin olduğunu belirten Cilt Bakım Uzmanı Suna Cihangir Özan; “Merkezimizde medikal cilt bakım uyguluyoruz. 14+1 profesyonel cilt bakım cihazımız ile her cilde uygun profesyonel olarak bakım gerçekleştiriyoruz. Bakımdan sonra eğer cildin tedaviye ihtiyacı varsa bunu dermapen, coldplazma cihazlarımız ile destekliyoruz. Sıkar izi, akne tedavisi, çatlak onarımı, kırışıklık tedavisi ve daha birçok işlemi uygulamaktayız. Ayrıca microblading, kirpik lifting gibi uygulamalarımızda bulunuyor.” diye konuştu.

BÖLGESEL ZAYIFLAMA


Ayrıca ES Beauty Center bünyesinde, odaklı kavitasyon, vakum, radio frekans, G5, kavitasayon, strort işlemlerinin tamamının bir arada olduğu MagicPro cihaz ile bölgesel yağlanmaya bağlı fazlalıklardan kurtulmak için kullanılıyor. Strort, çatlak tedavisi, selüloit tedavisi, karın sarkmaları, bel inceltme, sırt eritme, kol sıkılaştırma, gıdı toparlama gibi birçok uygulama da gerçekleştiriliyor. 

Rezervasyon: 0501 375 38 85 

INSTAGRAM: es_beauty_akhisar