Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) “Tecrübe Paylaşım Programı” konuğu olarak TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ı konuk etti. 

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programın moderatörlüğünü Engin Akyüz yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan AKGİAD Başkanı Özkan Kalın; “AKGİAD olarak başarı bize hiç zor olmamıştır. Biz ülkesini seven şehrini seven, bayrağımız altında yaşamaktan onur duyan, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen yaşadığımız Akhisar için durmadan, usanmadan çalışan bir derneğin üyeleriyiz. Türkiye’mizde yatırımların büyük bir çoğunluğunu doğup büyüdüğü topraklarda gerçekleştiren ülke ve yaşadığı şehrin ekonomisine büyük değer katan Güral ailesinin genç ve girişimci başkanı Sayın Erkan Güral beyin aramızda olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Akhisar’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, salondaki konuklarla tecrübelerini paylaştı. Ardından programın sonunda konukların sorularını cevapladı. 

Programın sonunda TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a Akhisar Belediye başkan Yardımcısı Ali Velestin, plaket takdim etti. TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’da, AKGİAD kurucu başkanı İsmail Tatar ve AKGİAD ikinci dönem Başkanlığını yapan olan Yılmaz Çatalca’ya plaketleri verdi. AKGİAD Başkanı Özkan Kalın’da TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a 3.cü AKGİAD dergisini verdi.