Akhisarpress.com - Konfederasyon bazında Türkiye'nin ilk genç işadamları Sivil Toplum Kuruluşu olan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) yeni genel başkanını seçmeye hazırlanırken, genel başkan adaylığını açıklayan konfederasyonda 2007'den bu yana önemli görevler üstlenen Erdal Şahbaz Akhisar Genç İş Adamları Derneğini (AKGİAD) ziyaret etti.

TÜGİK Genel Başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdal Şahbaz, "Kurulduğu günden bu yana gücünü her zaman Anadolu'dan alan konfederasyonumuz, bu doğrultuda misyon ve vizyonunu belirlemiş, zaman içerisinde oluşturduğu değerler ile örnek gösterilen bir iş dünyası Sivil Toplum Kuruluşu halini almıştır. TÜGİK, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Anadolu'nun gücünü her daim arkasına alarak bu güç sayesinde daha nice başarılara büyük bir heyecanla koşmasını bilecektir" diye konuştu.

Kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür eden Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Yılmaz Çatalcalı, Erdal Şahbaz ve ekibine çıktıkları bu yolda başarı dileklerinde bulundu.