Akhisar’da Pasta ve Parti ekipmanlarının vazgeçilmezi haline gelen Venüs içinde barındırdığı birçok ürün çeşidiyle müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ragıpbey Mahallesi 18 Sokak Numara 1/B’de hizmet veren Venüs Pasta ve Parti Ekipmanları mağazasında hanımların işine yarayacak şeker hamuru, desenli merdane, kurabiye kupatları, hazır soslar, eriyebilen çikolata, Arjantin şekerleri, krem şanti seti, kürdanlı cupcake kalıpları, yenilebilir gofret süsleme, hamur şekillendirici, kurabiye kalıpları, kurabiye kaseleri, gıda boyası, gıda simleri, pasta süsleme şekerleri, marpizan, slikon kalıplar, soft slikon kek kalıpları, kelepçeli kek kalıpları, pasta altlıkları, döner pasta standı, hatıra çerçeveleri, slikon şekillendirici kalıplar, doğum günü magnetleri, çikolata kalıpları, pasta standı, özel gün süsleri, mum çeşitleri, konsepte uygun doğum günü malzemeleri bulunuyor.

“Kokulu sabun yapmak için her şey burada”

Venüs’te ayrıca son zamanlarda ev hanımlarının en çok ilgi gösterdiği kokulu sabun malzemeleri de bulunuyor. Kokulu sabun yapmak için sabun bazı, slikon sabun kalıpları, slikon şekillendirici kalıplar, sabun kokusu da bulunuyor. 

Akhisar’da ilk olduklarını ifade eden işletmeci Zühre Kerti, işyerini hamarat hanımlara kolaylık sağlamak için her çeşit malzemelerinin bulunduğunu ifade ederek, bütün bayanları mağazalarına beklediklerini yada kendilerine facebook veya telefon ile de ulaşabileceklerini söyledi.

Venüs'e ulaşabileceğiniz numaralar : 0 236 404 00 24 - 0 530 108 72 00