Elit Kuaför, dizibox izle, ‘Del Colore Academy’ eğitimi için gittiği İtalya serüveninin çok çarpıcı ve bir o kadar da verimli geçtiğini dile getirdi.

Avrupa Devi Alfaparf Milano Profesyonel ürün gruplarının Türkiye Distribütörü Aktif Parfümeri Kozmetik sS Sponsorluğunda İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen eğitimin verimli geçtiğini kaydeden Eli Kuaför işletme sahibi Canan ve Engin Ecebay, dört günlük eğitimin her günün de birbirinden keyifli olduğunu söylediler.

İtalya serüveninin birinci gününde muhteşem şehri turu ile başlayan eğitim 2. Gününde ise renklendirme ve kesim eğitimiyle devam etti.

Elit Kuaför eğitimin 3. Gününde gittikleri Duomo müzesinin onlar için çok büyük bir ilham kaynağı olduğunu ifade ederek aldıkları ilham üzerine çalışmalar yapıp görsel hazırladıkları puntoları ile 4. Günde bunların üzerine hem teknik hem de pratik uygulamalar gerçekleştirdiler.

Türkiye’nin farklı illerinden katılan 20 kişilik kuaför grubuyla bir sonraki düzenlenecek olan Roma eğitimi için iyi bir alt zemin hazırladıklarını söylediler.