Akhisar Şoförler Odası DenizBank ile işletme kartı protokolü imzaladı. Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank ile Akhisar Şoförler Odası arasında imzalanan protokolle DenizBank’ın esnafa özel yeni projesi, “İşletme Kart” üzerinden Akhisar Şoförler Odası üyesi girişimcilerin hizmetine sunuluyor.


Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilen imza törenine Akhisar Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, DenizBank Bölge Müdürü Hasan Özer, DenizBank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, ve Bankaya bağlı portvöy yöneticileri katıldı. Anlaşmanın ardından Oda Başkanı Halil İbrahim Doğan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diledi.


İşletme Kart hakkında


Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Akhisar Şoförler Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Akhisar Şoförler Odası üyesi işletmeler Türkiye’deki en yenilikçi uygulamalardan olan “İşletme Kart” ile tanışmış oldu. Akhisar’da 26 Haziran 2012 Salı günü yapılan protokol imza töreni, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman ve Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan‘ın katılımlarıyla gerçekleşti. Yeni proje, İşletme Kart’ta var olan tüm özelliklere ek olarak Akhisar esnafının hayatını kolaylaştıran yeni bankacılık hizmetleri ve avantajlarını içeriyor.

 

Projenin DenizBank İşletme Kart’a getirdiği yenilikler

 

DenizBank’ın esnafa özel projesi ile İşletme Kart sahibi girişimciler hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebilecekler. DenizBank ile Akhisar Şoförler Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, Akhisar Şoförler Odası üyelerinin yıllık oda aidatı sorunu ortadan kalkıyor. Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile  yapan Akhisar Şoförler Odası üyeleri hem harcarken kazanıyor, hem de yıllık oda aidatı DenizBank tarafından ödeniyor. Oda üyeleri akaryakıt, lastik, akü ve yedek parça alımlarında anlaşmalı işyerlerinde avantajlı taksit, öteleme ve iskontolu alışveriş imkanına sahip oluyor. Esnaf ayrıca ister şubeden ister ATM’den taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkânından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart’tan faydalanabilecekler. Yapılan işbirlikleri sayesinde akaryakıt, lastik, akü ve yedek parça alımlarında taksit, öteleme ve iskontolu alışveriş olanakları sunan İşletme Kart, esnafımıza harcarken de kazandıracak.

 

İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunan İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.

 

Denizbank  ‘İşletme Kart’ sahipleri,

 

• Acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını,

• 36 aya varan vadelerle Taksitli Ticari Kredi  ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını,

• Kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi htiyacını,

•Business Card özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor.

 

İşletme Kart sahibi olmak isteyen müşteriler, Akhisar şubesine bizzat başvurarak, www.denizbank.com adresinden “İşletme Kart” menüsünü seçerek yada 4417’ye ISLETME yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. Kimlik numaralarını SMS olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.