Mustafa ÖZDEMİR

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) üyeleri için başlattığı indirim kampanyasına bir yenisini daha ekledi. Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı ve Yönetim Kurulu üyeleri çağımızın gerekliliği olan bilişim sektöründe de atılım gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda başlatılan AKGİAD üyelerinin faydalandığı indirim protokolleri kapsamında, yine dernek üyesi olan Deniz Bilgisayar işletmecisi Deniz Çamurtaş ile Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Yılmaz Çatalcalı arasında, bilgisayar teknik servislerinde yüzde 20 indirim protokolü imzalandı.

Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı; “Üyelerimiz için başlattığımız bu indirimli alışveriş anlaşmalarının üçüncüsünü aynı zamanda dernek üyemiz olan Deniz Bilgisayar, ile yapmış bulunmaktayız. Deniz Bilgisayar işletmecisi Deniz Çamurtaş’a bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. İndirim kampanyası çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi

Protokol anlaşmasına Akhisar Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Ümit Rodoplu, Özkan Kalın, Bilal Özükırmızı, Bahattin Alkın, Özkan Demirdöğen katıldılar.