Son yıllarda sektördeki etkinliğini bir adım öteye taşıyan ÇiçekSepeti Türkiye’nin birçok yerinde franchise bayileriyle hizmet vermeye başladı. Kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle ön plana çıkan ÇiçekSepeti markası bu bayilerinden birini de Akhisar’a kazandırdı.

Her bütçeye uygun çiçek aranjmanları, güvenilir ödeme yöntemleri, çok çeşitli çiçek yelpazesi ve aynı gün teslimat avantajı ile çiçek sipariş edebileceğiniz en güvenilir adres CicekSepeti olarak öne çıktı. Yılların tecrübesi ile Türkiye’nin en iyi çiçek gönderme sitesi olan ÇiçekSepeti’nin en özel çiçek aranjmanlarına artık Akhisar mağazasından ulaşabilirsiniz.

-Tüm Türkiye’ye Aynı gün ücretsiz teslimat
-Uzman çiçekçiler ile çiçeğini tasarla
-Nakit veya kredi kartıyla ödeme seçeneği
-En taze çiçekler ÇiçekSepeti fiyat ve güvencesiyle 
Sloganlarıyla çalışma yaşamına başlayan Akhisar Çiçek Sepeti Bayii, birçok ürün çeşidi ve kalite güvencesiyle artık yanınızda. Firma yetkililerinden alınan bilgilere göre bu bayide şu ürünleri bulabileceksiniz. 

Ürün Çeşitleri

-Sevdiklerinize Özel Çiçek Aranjmanları (vazoda kişiye özel fotoğraf seçeneği, çiçeklerle baş harfli aranjmanlar vb.)
-Via Bonte tasarım çiçekler
-Düğün, organizasyon ve açılışlara özel çelenk ve duvak çeşitleri
-Gelin arabası süsleme 
-Gelin buketleri
-Kız isteme çiçekleri
-İç ve dış mekan saksı çiçekleri
-Bonnyfood marka çikolatalar
-Çiçek buketleri
-Peluş oyuncak çeşitleri
-Çiçeğinizin yanında hediye etmek üzere parfüm ve kolye çeşitleri
-Yapay çiçek modelleri
-Teraryum çeşitleri
-Orkide çeşitleri

Ayrıca ÇiçekSepeti bayisini diğer çiçekçilerden ayıran bir diğer özellik çiçekleriniz hazırlandıktan sonra kesinlikle fotoğraflanıp tarafınıza yollanacak olup herhangi bir yanlış, eksik, kusurlu gönderimde bu ÇiçekSepeti tarafından değerlendirilip ÇiçekSepeti güvencesiyle telafi edilecektir. 

Artık Akhisarlılar tüm özel günlerinde rahatlıkla ÇiçekSepeti Akhisar bayisine gelip gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilir. Ne fahiş fiyat korkusu ne de kalitesiz ürün olmayacağını belirten yetkililer tüm Akhisar halkını mağazalarına bekliyor. 

Adres: Ragıpbey mahallesi Tahir Ün caddesi No:158/a (anayoldan Tahir Ün caddesine girince Mabem çapraz karşısı)

Telefon: 05366064521
İnstagram: @ciceksepetiakhisar