30 Yıldır Fırıncılık mesleğini sürdüren Mehmet Aktaş ve oğlu Deniz Aktaş 2009 yılından bu yana Ragıp bey Mahallesi 151 Sokak (Hilaliye Caddesi) Numara 116/B'de sürdüren Aktaş Fırın Unlu mamulleri ikinci şubesini İnönü Mahallesi 150 Sokak Numara 27/A'da (Kapalı Spor Salonu Karşısı) hizmete açtı.

Aktaş Fırın İkinci Şubesinin açılış kurdelesini CHP Grup Başkan vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, ATD Akhisargücü Başkanı Nihat Uz ve işletme sahibi Deniz Aktaş ile birlikte kestiler.

Açılışta konulan CHP Grup Başkan vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel;" Bir ekmek teknesinin açılısını yapıyoruz. Gerçi ikinci şube bu işi bilen bu işten ekmek kazanan bu işten ekmek yediren aile ikinci şubesini açıyor. Başarılarının devamını diliyoruz. Akhisar’ın insanı haramdan yalandan korkan dürüst, çalışkan anlının teri ile çalışmaya destek olan insanlar ben buranın çok başarılı olacağına inanıyorum.  Bu temenniyle  kurdeleyi kesiyoruz Allah utandırmasın diyerek sözlerini tamamladı.

Aktaş Fırın'ın işletme sahipleri Mehmet-Deniz Aktaş tarafından gezdirildi. CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel'de ekmek küreğinin başına geçerek fırına ekmek attı.