İtalya’da eski yapıların restorasyonunda kullanılan ve tarihi dokuyu koruma amaçlı üretilen dekoratif boyalar, dünyada ve Türkiye’de moda oldu.

Manisa Mila Dekoratif Boya Mağazası Mila Boya Dekoratif Boyalar ve Efekt Boyalarda estetik çözümler sunuyor. Bünyesindeki tasarımcı ve iç mimarlar ile en iyisini tasarlayıp profesyonel usta ve ressamları ile uyguluyor.

HAYATINIZA ESTETİK KATACAK DETAYLAR İÇİN; MİLA BOYA

Sektörün ihtiyaç duyduğu yenilikçi malzeme geliştirme odaklı, farklı bakış açıları ile kreatif çözümler sunarak duvarlarınıza sadece renk değil hayat veriyor. Mila Boya Atölyelerinde hayalinizdeki renkler duvarlarınızda hayat buluyor.

Yaşam alanları ve projeler için farklı çözümler arayanlar Mila Boya Uygulama Atölyelerinde aradığı renklerin hikayeleri ile buluşup, sertifikalı ekiplerle uygulama desteği alabiliyor.

BU SENE EVİNİZDE MODA; MİLA BOYA

Sınırsız renk ve ton seçenekleriyle yaşam alanlarınızı düzenleyen Mila Boya, Doğal boya ve renkler değil, doğanın kendi renkleri ile İç Cephe Boyaları, Dış Cephe Boyaları, İç ve Dış Cephe Kaplamaları ile evinizin her köşesinde 40 Yıllık deneyimini sizler ile paylaşıyor.

Adres; Yenimahalle Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarı No:123/13 Yunusemre / MANİSA

Telefon Numarası: 0 530 821 55 11
İnstagram: @milawallmanisa
E-Mail: [email protected]

www.milaboya.com