Akhisarpress.com

Türkiye’nin en yaygın toptan satış mağazalarından birisi olan Bizim Toptan Satış Mağazası, Türkiye’de 62 ilde 130.cu mağazasını Akhisar’da açtı.

Ulucami Mahallesi 374 Sokak 66 numarada (Yeni Garaj yanı) hizmete açılan, Yıldız Holding Grubuna ait Bizim Toptan Satış Mağazasının açılış kurdelesini Bizim Satış Mağazası Genel Müdürü Recep Özalp, Bölge Müdürü Lütfi İnce, Satın Alma Müdürü Recep Çalışkan, Pazarlama Grup Müdürü Tunç Emre Esin kesti.

Akhisar’da esnaflara yönelik tüm ürün çeşitleriyle Akhisarlıların hizmetinde olduklarını dile getiren Genel Müdür Recep Özalp; “Bizim Toptan Satış Mağazalarının 130. Şubesini Akhisar’da açıyoruz, hepiniz açılışımıza hoş geldiniz. Biz daha önceden 2006 yılında Akhisar’daydık, o zamanki yerimiz çok sıkıntılı ve küçük bir yerdi. Akhisar’a tekrar gelmek üzere kapatılmıştı. Akhisar’da yer bulmamız çok uzun sürdü. Türkiye çapında Edirne’den Kars’a kadar 130 mağazamız var.

Mağazalarımızda bakkal, market, büfe, otel, restoran, eczaneler, bürolar gibi kurumsal işyerleri vergi levhası olan ticaret erbabına toptan mal satmaya çalışan bir konsepttir. Bizim Toptan Satış Mağaza esnafı destekleyen esnafa hizmet eden bir çatı altında bütün meşhur markaları bulunduran bir yapı, mağazalar zinciridir. 2 gün sonra 131.ci mağazamızı Doğubayazıt’a açmayı düşünüyoruz. Batıdan doğuya kadar tüm Türkiye2de faaliyet gösteren Türkiye’nin de 500 büyük şirket listesi içinde 100’e giren bir şirket ve 2012 sıralamasında 65.ci sıradaydık. Bizim Toptan Satış Mağazası Akhisar’ımıza, esnafımıza faydalı olmasını diliyoruz. ”dedi.