Teknoloji perakendeciliğinin güçlü firması Bimeks, Ege Bölgesi'nin önemli ilçelerinden Akhisar’da Türkiye genelindeki 62. mağazasını açtı. 
 
 

 
Franchise duyurusunu yaptığı 2010 yılından günümüze franchise şube sayısını 26’e çıkaran Bimeks Anadolu’daki yatırımlarına devam ederek Türkiye genelindeki 62. mağazasını açtı. Teknolojinin ve ilklerin öncüsü Bimeks, bu sayede Ege Bölgesi'nin önemli ilçelerinden Akhisar’a teknolojide kalite, güler yüzlü hizmet ve iyi fiyat garantisinin yanı sıra; birbirinden avantajlı Bimeks fırsatlarını getirdi. Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek açılışlarına devam etmeyi planlayan Bimeks, Akhisar’da 62. mağazasını dualarla açtı. Bimeks'in Akhisar Paşa Mah. 28. Sokakta hizmete giren 62. şubesinin açılışına Akhisar Kaymakam Vekili Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Av. Zafer Aşkın, Franchise İşortağı Tufan Kayış ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Akhisar Kaymakam Vekili Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, "Günümüz şartlarında önemli olan vatandaşımıza ucuz, düşük fiyatla amaç kaliteli mal sağlayabilmektir. İlçemizde böyle güzel bir mağazanın, elektronik bir mağazanın açılması bizleri son derece memnun ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Kaymakam Sarılı'nın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın açılış duasıyla kurdele kesimi gerçekleştirildi. Akhisarlı vatandaşlar mağaza açılışına yoğun ilgi göstererek, şube önünde kuyruk oluşturdu. Bimeks personeli bu sene Spor Toto Süper Lig'de Ege Bölgesi'nin tek temsilcisi olarak mücadele edecek Akhisar Belediye Gençlikspor’un formalarıyla müşterilerine hizmet verdiler.

"YIL SONU HEDEFİMİZ, TÜRKİYE'DE 62 OLAN ŞUBE SAYISINI 76'YA ÇIKARMAK

Akhisar Belediye Gençlikspor'u göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayarak sözlerine başlayan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, ”Böyle bir takımın Anadolu’dan Süper Lig’e yükselmesi gerçekten çok büyük bir başarıdır. Hepsini gönülden kutluyorum. Manisa’dan sonra bu güzel ilçemize 2. mağazamızı açmış olduk. Bimeks olarak mağaza sayımızı 62’ye çıkardık. Faaliyette bulunduğumuz il sayısı ise 39. Bimeks olarak bir hedef koymuştuk kendimize, iş ortaklarımızla hızlı bir şekilde yayılacağız diye. Onun gerçekleşmesini her geçen gün görüyoruz. Geçen hafta iki tane mağaza açmıştık. İnşallah bu ayın sonunda Aydın-Söke’de bir mağaza daha açacağız. Böylece mağaza sayımızı 63’e çıkaracağız. Hedefimiz yıl sonunda 76’yı geçmek. Gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Güzel insanımıza her ilimize, her bir ilçemizdeki insanımıza en iyi çeşidi, en iyi fiyatları güzel hizmeti, güler yüzlü hizmeti satış sonrasında ki farklılığımızı getiriyoruz. Gittiğimiz her yerdeki insanımız bizi tercih ediyor. Hepsine teşekkür ediyoruz." dedi.