Akhisar’da Faaliyet gösteren Beymo Mobilya geçtiğimiz şubat ayında düzenlediği bir kampanya ile bir ilke imza atmıştı. Bu gün ise çekiliş sonucu yapılan kampanyanın talihlileri belli oldu.


Beymo Mobilya Akhisar Merkez’de bulunan 2 mağazasında da 13 Şubattan 30 Nisana kadar ziyaretçilerine alışveriş şartı olmaksızın sadece form doldurmaları karşılığında 4 çifte Antalya, Kemer’de 3 gün 2 gecelik bir tatil imkânı sunmuştu.

 

Bugün ise vaat edilen çekilişe katılma süresinin dolması üzerine Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy’unda katılımı ile 4 talihli çift kura sonucu belirlendi.


Yapılan çekiliş sonucu 4 asil ve 4 yedek çift belirlendi.


Asil Çiftler; 25 Çekiliş numarası ile Ayşe Güllüoğlu,870 Çekiliş numarası ile Alparslan Açu, 153 Çekiliş numarası ile Şafak Duman ve 791 çekiliş numarası ile Gonca ölçüm talihli çift olarak belirlendi.

 

Yedek Çiftler; 16 Çekiliş numarası ile Gazan, 120 çekiliş numarası ile Taşkın Bilgiç, 134, çekiliş numarası ile Ayşe Yürekli, 87 Çekiliş numarası ile Zeynep Uzun 150 çekiliş numarası ile Alpaslan Baygın olarak belirlendi.

 

Akhisar Beymo Mobilya İşletmecileri Emre Beyinli ve Taha Beyinli’nin de yer aldığı çekiliş programında kura çekilişleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy tarafından yapıldı.


Programın sonunda ise Başkan Ulusoy ve işletmeci Emre Beyinli mağazayı gezdi.