Blanco gibi bir dünya markasının ortak girişimiyle yıllardır hizmet ve ürün veren PERA Marka Ankastra ürünleri Batı Mermer güvencesiye akhisar halkıyla buluşuyor.

Özellikle yaz dönemiyle birlikte başlayan düğün sezonunda yeni evlenecek olan çiftlere ekonomik ve estetik ankastra ürünlerini  PERA Markasıyla sunan Batı Mermerden görüştüğümüz Pazarlama Proje Sorumlusu Uğur Yılmaz “mutfaklar artık günümüzde evin en çok yaşanan mekanları haline geldi . Doğal olarak herkes mutfağında huzurlu, konforlu ve işini zevkle yapabileceği bir mutfak ortamını tercih ediyor. Mutfak dolaplarının dizaynı ve yerleşimini uzmanlarına bırakıyoruz. Ancak kullanıcının rahatı, güveni ve azami performans beklentisini, odak noktası olan yıkama ve pişirme ünitelerinin beklenenden daha iyi olması için gereken çabayı göstermek bizim görevimizdir’ dedi.  Aynı zamanda Yılmaz ‘ Batı Mermer Güvencesiyle sunduğumuz Pera Marka ankastra ürünerinde hedeflediğimiz kaliteli ürün grubunu estetik ve ekonomiyle buluşturmak böylelikle hem ailelerin ekonomilerine uygun ürün çeşitliliğini sunarak kaliteden ödün vermemektir” dedi. 

35 yıldan buyana Batı Mermer olarak ürün yelpazemizi genişletmeye ve hizmet kalitemizi yükseltmeye özen gösteriyoruz. Hizmet kalitesini yükseltirken değişik kesimlerinden kullanıcıların varolan veya varolabilecek tüm gereksinimlerini göz önünde bulundurarak bir araştırma grubuna ve ürün çeşitliliğine gitmeye çabalıyoruz. Batı mermer grubu olarak başta mermer olmak üzere fayanstan armatüre, evyeden ankastre ürünlerine kadar bir çok alanda hizmet verdiklerini belirten Yılmaz yeni kampanyaları ve hizmet gruplerını en yakın zamanda yine akhisar halkıyla buluşturacaklarını ifade etti. Pera Marka Ankanstre ürünlerinde başlayan kampanya detayları  1. Nakliye caddesi n0:92 deki Batı Mermer Showroom’da.