Sektörde 27 yıllık köklü geçmişi ve tecrübesi olan Bakışlar Grup, Bakışlar City Akhisar projesini Gölet bölgesinde gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Gölet’e birde bizim penceremizden bakın diyen Bakışlar Grup kurucusu Mehmet Bakşi; “Bakışlar Grup olarak kurulduğumuz günden bugüne resmi taahhüt işleri yapmaktayız. Bakışlar City olarak ise yeni yüzümüz ile kişilere ve firmalara özel proje ve yapım işleri ile hacmimizi her geçen gün genişletiyoruz. Firmamız güçlü bir aile olup, teknik kadrosu ve geçmiş iş deneyimlerimizle yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz. 

BAKIŞLAR CİTY AKHİSAR PROJESİ

Akhisar’da çok güzel konsept bir proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Mehmet Bakşi; “Bu bizim Akhisar’da ilk şantiyemiz, yeni başladık. Güzel konsept bir proje 42 daireden oluşmaktadır. 7 tane mağazamız vardır. Projemizi 2023 yılının üçüncü ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Projemizde akıllı ev sisteminden, peyzajı, havuzu, fitness salonları gibi özellikler yer almaktadır. 

4800 metrekare alanda, 4 blok, 42 daire ve 7 tane mağaza yer almaktadır. İçerisinde 7/24 güvenlik, sosyal alanlar, havuz, çocuk oyun alanları, akıllı ev sistemi yer almaktadır. 

İç detayları ise 3+1 ve 5+2 olarak dairelerimiz bulunmaktadır.” Dedi.

YAKINDA LANSMAN SATIŞLARI BAŞLAYACAK

Lansman satışlarının kısa süre içinde başlayacağını ifade eden Bakşi; “Lansman satışlarımız, kısa süre sonra başlayacak. Satışlarız için Akhisar’da profesyonel olarak hizmet veren Yaman Yatırım Gayrimenkul ile anlaştık. Arkadaşlarımız hazırlıklarını sürdürüyor. Kısa sürede lansman satışlarımız başlayacak. Gölet’e birde bizim penceremizden bakın diyoruz.” Dedi.