Akhisar’da Atakule Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Auto Mechanik Servis, araçların bahara hazırlanması için kampanya başlattı.

Zorlu kış aylarından sonra araçların bakımlarının eksiksiz şekilde olması gerektiğini belirten Auto Mechanik Servis profesyonel ekibi, özellikle motor bakımları, polen ve hava filtresi, yağ filtreleri, hidrolik yağı, fren balataları, ve akü gibi bölümlerin kontrol edilmesinin hayati önem arz ettiğini ifade ettiler.

Otomotiv sektöründe yüksek standartlı hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade eden Auto Mechanik Servis işletmecisi Hakan Boz; “Auto Mechanik Servis olarak, mini onarım, hasar onarımı, mekanik bakım ve oto bakım alanlarında hizmet veriyoruz. Hedefimiz her zaman net, müşterilerimize kolay, kaliteli, güvenilir, ekonomik ve hızlı şekilde hizmet sunmak.” Dedi.

Auto Mechanik Servis, özellikle Alman grubu araçların orijinal gizli özelliklerini açma, arıza tespit ve silme, son teknolji cihazlar ve uzman ve deneyimli personeliyle tüm marka ve model araçların servisini sağlıyor.

Adres: Hürriyet Mahallesi 123/1 Sokak No:4/2 (Atakule Sanayi Sitesi)

Tel: 05447171142

İnstagram: automechanikservis