Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Kobilerde Finansal Raporlama Eğitimi Yard. Doç. Dr. Ali Fatih Dalkılıç tarafından Çok Amaçlı Toplantı salonunda eğitim semineri düzenlendi. 


Seminer öncesi konuşan ATSO Başkanı M. Ali Erdayıoğlu, bu tarz toplantı ve seminerlerinin, sürekli devam edeceğini, tüm Akhisarlılardan etkinliklerine katılmaları için davet ederek, katılımcılara teşekkür etti. 


Yard. Doç. Dr. Ali Fatih Dalkılıç tarafından verilen eğitim, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok amaçlı toplantı salonunda yapılırken, eğitim yaklaşık 3 saat sürdü. 


Eğitimde TFRS'lerin Ortaya Çıkışı ve Yaygınlaşması, UFRS- KOBİ TFRS Farkı, kavramsal Çerçeve, IMS 1 Mali Tabloların Sunumu, UMS 2 Stoklar, UMS 7 Nakit Akım Tabloları, 1MS 8 Muhasebe Politikaları. Muhasebe Tahminlernde Değişik k e Hatalar, 1 MS 10 Bilanço Tarihinden Sonraki Olaylar -1 MS l(ı Maddi Duran Varlıklar, I 'MS 17 kiralama Sözleşmeleri, 1 'MS 18 1 hasılat, IMS 37 karşılıklar. Şarta Bağlı Varlıklar ve Yükümlülükler, UMS 21 kur Değişiminin Etkileri - UMS 36 Varlıklarda Değer Düşüklüğü, UMS 23 Borçlanma Maliyetleri - UMS 38 Maddi Olmayan Duran Varlıklar, UMS 24 İlişkili Taraflar gibi konular işlendi.