ATSO Üyelerine Yeni Teşvik Sistemi Tanıtıltı


Akhisarpress.com (HABER MERKEZİ)


Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından düzenlenen, Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı, Yeni Teşvik Sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Akhisar Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu yaptı.


Başkan Erdayıoğlu, “Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl Üyelerimize yönelik 5.toplantımızı gerçekleştiriyoruz.


Odamız her geçen gün üyelerine hizmet ve iletişim kalitesini geliştirmektedir. Bu zaten Odamızın asli görevidir. Üyelerimize ve Akhisar'ımıza yaptığımız hizmetler sonunda TOBB tarafından akredite edildik. Akredite oda olmamız bizim üzerimizdeki yükü biraz daha ağırlaştırdı. Ama mutluyuz ve huzurluyuz. Hizmetlerimiz ve eğitimlerimiz devam edecektir. Eksiklerimiz olabilir bu nedenle yapıcı eleştirileriniz her zaman bize yol gösterici olacaktır.


Ben toplantımızın faydalı olacağına inanıyor, katılımınız nedeniyle hepinize tekrar teşekkür ediyor ve sözü uzmanlarımız Dilek Hanım ve Buket hanıma bırakıyor saygılar sunuyorum” dedi.


Erdayıoğlunun Ardından Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi uzmanlarından Dilek Uncuoğlu Can ve Buket Turamanlar teşvik sistemi hakkındaki bilgileri katılımcılara sinevizyon eşliğinde sundu.