Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerini fuarlara götürerek, sektör ile ilgili gelişmeleri ve yeni teknolojileri takip edebilme imkanını üyelerine sunmaya devam ediyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu yaptığı açıklamada; “Üyelerimizin kendi sektörleri ile ilgili gelişmeleri takip edebilmeleri ve her geçen gün değişim gösteren piyasa koşullarını yakından görebilmeleri için 2011’de başlatmış olduğumuz sektörel fuar ziyaretlerimiz geleneğine geçtiğimiz yıl da günübirlik ziyaret ile katıldığımız, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 27 – 30 Mart 2013’de düzenlenen MARBLE 2013 – 19. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na Mermer, Traverten, Granit, Dekoratif Doğal Taşlar, Makine, Yan Sanayi işiyle iştigal eden üyelerimizi götürdük” dedi.

Üyelerin yanı sıra ATSO’yu temsilen Meclis Üyesi Özkan Kalın ile Kobi Araştırma ve Danışma Memuru Kamil Mısırlı’nın da ziyarete katıldıklarını belirten Erdayıoğlu, ATSO üyelerinin talep ettikleri fuar ziyaretlerini değerlendirerek yoğun talep alan ziyaretlerin gerçekleştirileceğini bildirdi.