23/29 Mayıs 11. Sigorta Haftası kapsamında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen program kapsamında Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, ATSO Yöneticileri ve Sektör Temsilcileri bir araya geldi.

ATSO Yönetim kurulu Başkanı Erdayıoğlu; "Bu yıl 11. sigorta haftası nedeniyle burada toplanmış bulunuyoruz. Maalesef elimizde olmayan sebepler ile pandemi nedeniyle etkinliklerimize iki yıl ara vermek zorunda kalmıştık. Bir araya gelemiyorduk. Ama çok şükür o günleri geride bıraktık. 

Sigorta Haftasını önemsiyoruz ve herkesin sigorta konusunda bilinçlenmesini arzu ediyoruz. Çünkü; ülkelerin gelişmişlik seviyesini belirleyen en önemli unsurlardan biri sigorta bilinci ve sigortacılık sektörünün gelişimidir.Yakın zamanda yaşadığımız pandemi süreci, ülkelerde meydana gelen karmaşık durumlar, mevsimsel değişiklikler, tüm Dünyayı etkileyen ekonomik ve siyasi dalgalanmalar sigortaya olan ihtiyacımızı her geçen gün daha da artırmaktadır. Maalesef sigorta risk gerçekleştiğinde alınabilecek bir ürün değildir. Bu yüzden geleceği bugünden sigortalayalım birikimlerimizi, değer verdiklerimizi riske atmayalım. 

Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak onurlandıran  Sayın Kaymakamımız Sabit Kaya'ya, İlçe Jandarma Komutanımız Ali Galip Kocaman'a, Tarsim Bölge Müdürümüz Müjdat Çubukçu'ya, Odamızın değerli sigorta acentesi üyelerine,  Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerime teşekkür ediyorum. Sigorta Haftası kutlu olsun." dedi.

Akhisar Kaymakamı Sayın Sabit Kaya'da Sigorta Haftasını kutlayarak ATSO'nun toplumu bilinçlendirme ve farkındalık yaratma konusunda yaptıkları etkinlikler için tebrik ederek, nazik davetleri için ATSO'ya teşekkür etti.