563. Düzenlenen Çağlak Festivali kapsamında gölet alanında açılan stantlara Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Tınazlı ve Erol Şirin, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit ve Genel Sekreter Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte üyelerini ziyaret ederek festival hakkında görüş alış verişinde bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdayıoğlu yaptığı açıklamada; Bildiğiniz üzere pandemiden dolayı böyle festivallere, fuarlara, bir araya gelmelere hasret kalmıştık. Çok şükür bu dönemi atlattık. Bu yıl 563. düzenlenen Çağlak Festivali kapsamında stant açan üyelerimizi ziyaret ederek festivali değerlendirdik. Görüş alışverişinde bulunduk. Katılımcılar ve halkımızın oldukça memnun olduğunu gördük. Ben başta Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya, Başkan Yardımcılarımıza, Müdürlerimize ve Belediye Personellerine, stant açarak festivale destek veren üyelerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum; dedi.