Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti. Dutlulu’yu ziyarete Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şirin, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Katip Üyesi Cengiz Özdemir ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Aslı Güler Öztuğan, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Rafet Soydemir katıldılar.

Dutlulu; ATSO’yu Belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaret için kendilerine çok teşekkür etti. Normalleşme sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Dutlulu Merkez Çarşıyı Canlandırma Projesi hakkında da bilgiler aldı ve bu projenin hayata geçmesi istediklerini o bölgenin o şekilde kalması istemediklerini belirtip projenin hayat geçmesi için kendilerinin de hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağını söyledi.

Erdayıoğlu; Besim Dutlulu’ya gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Erdayıoğlu konuşmasının devamında Akhisar için, Akhisar Belediyesi ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.