Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu için Ankara’ya giden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, genel kurulun gözdesi oldu. 


TOBB’un İkiz Kulelerinin bahçesinde Akhisarspor atkıları ile dolaşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye’nin dört bir yerinden genel kurul için Ankara’ya gelen delegelerin tebriklerini kabul etti.

 

ATSO heyeti TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz’ı da makamlarında ziyaret ettiler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na şampiyon Akhisarspor forması ve atkısını, TOBB Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz’ a şampiyon takımın atkısını hediye eden ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisarspor’un maçlarına tüm TOBB Delegelerini davet etti.

 

TOBB Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz, Akhisarspor’un başarısını canı gönülden kutladığını belirterek,  ‘Sessiz sedasız emin adımlar, zaman zaman zorlanarak da olsa neticede kendine yakışır bir yere Akhisarspor’umuz geldi. Bütün Akhisarlıların, idari amirlerin yöneticilerin hepsinin de katkıları oldu. Bu elbirliği devam ettiği takdirde, inşallah Akhisarspor’umuz daha büyük başarılar elde eder. Bize bu başarılarla gurur duyarız. Eğer maçlar Manisa’da oynanacak olursa, ilk kombine biletine de ben almak isterim. Manisaspor’un düşmesi tabii ki hepimizi üzdü. Keşke Süper ligde iki Manisa takımı olsaydı. Daha çok gurur duyardık. Ama olmadı. Şimdi Ege Bölgesi’nde hiçbir ilin olmayıp ta, bir ilçemiz. Gerçi ilçe diyorum ama birçok ilden daha büyük olan ilçemizin bu başarıyı gösterip süper lige çıkması gerçekten bizi sevindirdi. Bu başarıların devamını diliyorum. Nice şampiyonluklar diliyorum. Elimizden geldiğince bizlerde gerek şahsi olarak, gerek de oda olarak Akhisar’ın yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum’ diye konuştu.

 

ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ‘TOBB Başkan Yardımcımız Bülent Koşmaz bizlere çok yakın bir insan. Bilgimi ve eksiklerimi daima kendisinden öğrendim. Olayları kısa ve net şekilde söyler ve saniyede çözer. Kendisi her zaman Akhisar’a yakın, bizlere de çok yakın olmuştur. Akhisar’a özellikle bize ve Akhisar’a ağabeylik yapmaktadır. Akhisarspor’da mütevazi bir bütçe ile şampiyon oldu. Bu gururu bizlere yaşattılar. Bülent ağabeyimin dediği gibi bizlerde destekçi olup elimizi taşın altına koyacağız. Tanıtım ve reklam açısından Akhisar için çok büyük bir avantaj bunu kullanmamız gerekiyor. Hiç kimse Akhisar’ın dışında kalmasın. Hepimiz elimizden geldiğince destekliyoruz. ‘dedi

Dumlupınar şehitliği ziyareti

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 67. Genel Kurulu için Ankara’ya giden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Ankara dönüşü Kütahya ili Dumlupınar ilçesi sınırları içerisindeki Cafer Gazi Tepesindeki Dumlupınar şehitliği ziyaret edildi ve şehitlerimize dualar okundu.