SGK’dan sonra İş güvenliği yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte apartmanlarında sigortasız kapıcı, merdiven temizlikçisi gibi çalıştırdıkları kişileri sigorta yapmak zorunluluğu bulunuyor. 

Ancak birçok yönetici bunları göz ardı etmekte ve altından kalkamayacakları sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliyor. Özellikle yürürlüğe giren iş güvenliği yasası ile bu risk daha çok artmıştır. Cezaları çok yüksek olduğu için apartman sakinlerini büyük cezalar beklemektedir.

APARTMAN YÖNETİCİLERİ RİSK ALMAYIN!

Akhisar’da profesyonel olarak temizlik hizmeti sağlayan Coşkun Temizlik kurucusu Ayşe Coşkun, piyasada birçok kişinin sigortasız ve gündelik olarak apartman temizlikleri yaptığını ifade etti. Coşkun; “Bizler profesyonel ve sigortalı ekibimiz ile Coşkun Temizlik olarak hizmet veriyoruz. Birçok apartman yöneticisi piyasada gündelik olarak temizlik işi yapanlardan hizmet alıyor. Sigortasız şekilde temizlik hizmeti veren bu kişilerin başına Allah korusun bir kaza geldiğinde bunun sorumluluğunu apartman yöneticileri ve sakinleri almak durumunda kalabilir. Bu yüzden yöneticiler işlerini şansa bırakmasın, bizler gibi profesyonel olarak bu hizmeti verenlerden destek alsınlar.” Dedi.

Atatürk Mahallesi 162 Sokak Numara 8/A’da hizmet veren Coşkun Temizlik, sadece koltuk yıkama, ev temizliği, dezenfektan hizmeti, bina ve merdiven temizliği, işyeri ve ofis temizliği, inşaat sonrası temizliği, ve inşaat temizliği gibi hizmetler sunuyor. 

Ayşe Coşkun
0 531 890 79 24

Hemen Online Teklif Almak için tıklayın