Akhisar Takı Kuyumculuk sahibi İbrahim Emekli; “Takı Kuyumculuk olarak Akhisar’da Tahir Ün Caddesi’nde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası, vatandaşlarımızın yoğun talebiyle karşılaşıyoruz.   

ALTIN ALAN ÇOK SATAN YOK

İşlerimiz güzel, Allah şükürler olsun fiyatların düşmesiyle yine altın alan çok. Satan yok şimdilik. Uzmanlardan aldığımız bilgilere göre bir kaç ay sonra altın fiyatları yükselecek. Şimdi altın almanın tam zamanı, borcu olanlar için büyük bir fırsat. Altın bundan sonra bu fiyatın altına düşmez. Yatırım yapmak isteyenler veya yapanlar bence acele etmesinler, sabırla beklerseler altın tekrar eski zirveyi görecek, belki de geçecek" dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Sevgililer günü ile ilgili de kampanyanın devam ettiğini ifade eden Emekli; “Takı Kuyumculuk olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyamız geçen hafta başladı ve devam ediyor. Kampanyalı ürünlerimiz ve fiyatlarımız 14 Şubat tarihine kadar geçerli, en güzel hediyeyi almak için müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI İÇİN TIKLAYIN