Akhisarpress - Mustafa ÖZDEMİR

(ÖZELHABER)

 

Akhisar’da çok katlı yapılar ve sitelerde sıkça yaşanan uyuşmazlıkların önüne geçmek amacıyla kurulan Alternatif Yönetim Profesyonel Apartman ve Site Yöneticiliği profesyonel anlamda apartman ve site yöneticiliği yapıyor.


Alternatif Yönetim işyeri sahibi Ceylan Gürkan, son yıllarda apartman, site ve recidence gibi yerleşim alanlarında aşırı talep söz konusu olunca bu tip mekanların profesyonelce yönetilme ihtiyacının doğduğunu vurguladı.


Gürkan; “Ülkemizde bir çok büyük illerde yapılmakta olan Profesyonel olarak apartman ve site yönetimini Akhisar halkının da fayda göreceğine inanarak buradaki boşluğu doldurmak istedik. Yaptığımız işte “Evinizde huzurun güvencesiyiz” sloganı ile hareket ediyoruz. Bir apartman veya sitenin aklınıza gelebilecek her türlü işini yapıyoruz. Fatura takibi, asansör bakımı, çatı tadilat, tesisat bakım, onarım, aidatların düzenli olarak toplanması, işletme defteri karar defteri tutulması vb. gibi işlemleri yapmaktayız. Apartman ve sitelerde genel olarak sık rastlanan sorunlardan başta geleni aidatların düzenli olarak toplanmamasıdır. Aidatlar düzenli olarak toplanmadığında ise hizmetler aksıyor, işte biz tam burada devreye giriyoruz. 


Kat mülkiyeti kanunlarınca bir apartman ve sitede yönetici dışarıdan tüzel bir kişi olabilir. Bizim şirketimiz bu konuda gerekli sertifikalar ve almış olduğumuz eğitimlerle sizlere profesyonel anlamda destek oluyoruz. Bu konuda sıkıntı yaşayan apartmanlar ve siteler bizlere başvuru yaparak yöneticiliği devredebilirler. 


Bizimle çalışmak isteyen müşterilerimiz İnönü Mahallesi 154 Sokak No: 25’deki ofisimizi ziyaret edebilir veya 0 236 414 56 66 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirler. Konu ile ilgili detaylı bilgiye www.alternatifyonetim.com internet sitemizden ulaşabilirsiniz.” Dedi.