Akhisarpress.com - 0-12 yaş arası çocuklar için özel koleksiyonları içinde barındıran Kanz’ın Akhisar bayiliğini yapan Deniz Akçalı; “ Bilindiği gibi Kanz 35’den fazla ülkede annelerin, babaların ve çocukların tercih ettiği bir “dünya markası”. Kanz Koleksiyonlarında farklı tarzı olan çocuklar için farklı temalar ve her temada kolay kombinlenen ürünler yer alıyor. Her temanın ayrı bir öyküsü, renkleri, desenleri ve stili var. Birçok farklı seçenek arasından çocuğun tarzına ve kişiliğine en uygun olanı seçmek çok kolay.

Akhisarlı vatandaşlarımızın talebi sonucu açtık

İzmir Ege Park AVM ve Manisa Magnesia AVM’de mağazaları bulunan Kanz’ın Akhisarlı müşterilerinin yoğun talebi sonrası Akhisar’da bayiliği açtıklarını ifade eden Akçalı, sürekli gelişen ve geniş potansiyeli olan Akhisar’ın Kanz gibi dünya markasını içinde bulundurması gerektiğini de vurguladı.

Ragıpbey Mahallesi 21 Sokak (İstasyon Karşısı) üzerindeki Kanz’ın açılışına Eski Çevre Bakanı Manisa Miletvekili Rıza Akçalı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Yaşar Coşkun, Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Yılmaz Çatalcalı, Akhisar CHP Belediye başkan aday adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve birçok vatandaş katıldı.

Kanz Çocuk Giyim İletişim numarası: 0 236 413 41 44

Haber ve Fotoğraf: Mustafa ÖZDEMİR