Akhisar’da Halı Yıkama, Ev Bina ve Zemin Temizliği, Endüstriyel Toplu Çamaşır yıkama hizmetleri veren AKTEM Temizlik Şirketi ev temizliği ekibiyle müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye devam ediyor. 

Her geçen gün hizmet kalitesini artırdıklarını ifade eden AKTEM Temizlik Hizmetleri şirketi yöneticisi Ferdi Talan; “Akhisar’da temizlik şirketi olarak yaptığımız tüm hizmetlerde kullandığımız ekipman ve deterjanlarımız Sağlık Bakanlığı onaylı olmasına özen göstermekteyiz. Hizmetlerimizi en kaliteli ve hızlı bir şekilde vermekle birlikte müşterilerimizin hijyen ve sağlığını bu şekilde korumaktayız.” Dedi.

Halı yıkama, ev bina ve zemin temizliği, endüstriyel toplu çamaşır yıkama hizmetleri konusunda son sistem teknolojiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermekte olan AKTEM Temizlik Şirketi yaz mevsiminin de gelmesiyle vatandaşların en önemli ihtiyacı olan ev ve işyeri temizliği, halı yıkama ve firmaların toplu çamaşır yıkama hizmetleri de en kaliteli şekilde konusunda uzman ekibiyle Akhisar halkı ve çevresine hizmet sunuyor. 

Şirket yöneticisi Ferdi Talan ayrıca yaptıkları tüm hizmetlerin Yapı Kredi Sigorta tarafından sigortalandığını ve böylelikle hiçbir müşterinin mağdur kalmadığını ifade etti.

Aktem Temizlik Şirketi Adres: Ticaret Borsası 6/Blok Numara 15 Akhisar/Manisa
İrtibat numaraları: 0545 413 43 43 – 0236 413 43 43