AKHISARPRESS | ÖZEL HABER - Akhisar’da 2002 yılından bu yana ticari faaliyetlerini çeşitli sektörlerde sürdüren ve son olarak inşaat sektöründe de adından sıkça söz ettiren Soydemir Grup yöneticisi Rafet Soydemir; “Daire satışlarımızda, son yıllarda popüler hale gelen kripto para birimi bitcoini kullanabiliriz” dedi.

İnönü Mahallesinde 2019 yılında tamamlanan 12 dairelik ilk projesinin ardından, Atatürk Mahallesi 196 sokakta (Migros Jet arkası)  9 dairelik 3+1 ve 2+1 lüx daire konseptindeki ikinci projesinde sona geldiklerini ifade eden Soydemir Grup yöneticisi Rafet Soydemir; “Müşteri ihtiyacını göz önünde bulundurarak, ev yaşamını kolaylaştıracak çözümler üretiyoruz. Yapılarımızda güvenliği ön planda tutarak 1. Sınıf malzeme kullanıyoruz. Bildiğiniz gibi Akhisar yüksek riskli bir deprem bölgesi olduğundan özellikle radye temel kullanıyoruz. Akhisar’daki otopark sıkıntısını göz önünde bulundurarak bu projemizde her daireye özel otopark alanları oluşturduk. Bina dış cephe ve daire arası bölmelerinde ısı ve ses yalıtımı için gaz beton kullandık.

Projemizin iç özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse 10 kişilik asansör, tam yoğuşmalı ECA kombi, yerden ısıtma sistemi, tüm zeminler seramik, country L mutfak, çimstone mutfak tezgahı, granit evye, lake kapı, bütün odalarda led ışık bantları, vitra tuvaletler, artema çeşmeler, audio görüntülü diafon sistemi, camlarda otomatik panjur, karolajlı duşa kabin, banyoda 30x30 metal tavan, Adopen pencereler gibi özelliklerimiz bulunmaktadır.

2020 yılının Ekim ayında başlayan projemizi, 2021 Temmuz ayında müşterilerimize anahtar teslim etmeyi planlıyoruz. Ayrıca müşterilerimizden ruhsat parası gibi ekstra ödemeler talep etmiyoruz.