Manisa Serbest Muhasebesi, Mali Müşavirler (S.M.M. M.) Odası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan seçimlerde Akhisar S.M.M. M temsilciliğine Şerif Şen ve Mümin Cambaz, Tuna Akın ikinci kez seçilerek güven tazeledi.  

İkinci kez seçilen S.M.M.M Akhisar Temsilcisi Şerif Şen, "Akhisar temsilciliği olarak kurullarda görev yapacak meslektaşlarımıza başarılar dilerim. Haksız rekabet kurallarına, meslek ahlak kurallarına ve meslek etiğine uygun davranış içinde Olan tüm meslektaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Meslek bilincinin yerleşmesi, meslek Kurallarının uygulanması için Akhisar temsilciliği olarak Manisa S.M.M.M. Odasının bilgisi doğrultusunda toplantılar ve açıklamalar yapacağız. Bir 3 yıl boyunca Temsilcilik görevimde yardımcılarım Mümin Cambaz, Tuna Akın ile beraber çalışacağız. Meslek mensuplarımızın istek, talep, şikâyet ve sorunlarını ilgili kurullarımız ile birlikte çözeceğiz” dedi.

Manisa S.M.M.M. Odası Başkanı İsmet Taner; "Genel Kurulumuz başından sonuna kadar, odamıza yakışır bir anlayış, hoşgörü ve şenlik havası içinde gerçekleşti. Bu durumun hazzı, mutluluğu ve kıvancı tüm meslekdaşlarımıza aittir. Üyelerimiz demokratik hakları gereği sandığa giderek kullandıkları oyları ile iradelerini beyan ettiler ve odamız adına önümüzdeki yeni dönemlerde görev yapacak olan yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyelerini belirlediler. Ben Genel Kurula katılarak katkı sunan tüm mesleki gruplara, meslektaşlarımıza ve ayrıca genel kurulumuza katılma olanağı bulunmayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor ve sizlerin bu güvenine layık olmak için tüm seçilmiş ve atanmış kurul üyeleri adında sizlerin huzurunda sadakat, liyakat, hoşgörü ve özveri içinde uyumlu bir ekip olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizin sözünü veriyorum" dedi.

S.M.M. M. Akhisar temsilciliği seçimine S.M.M. M.) Odası Başkanı İsmet Taner, Yönetim kurulu üyeleri Güngör Lalancı, İsmail Aktaş, Uğur Hasacar, Refik Akcan ve Akhisarlı Mali Müşavirler katıldı.