Akhisar Kuyumcular Derneği her yıl geleneksel olarak yaptığı birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Ramiz Park’ta düzenlenen akşam yemeğine İzmir Kuyumcular Odası Başkanı  ve İzmir Konfederasyon Genel Başkanı Turgay Baransel ile yönetim kurulu üyeleri Bayram ipekçi,  Ertuğrul Yapıcı, Mustafa Karpuz Kaldıran ve Akhisar Kuyumcular Odası Başkanı M.Ali Erdayıoğlu ve kuyumcular katıldı.

Birlik ve beraberlik adına bir araya geldiklerini ifade eden Erdayıoğlu, “Özellikle son 1 yıldır Akhisarlı kuyumcular ve sarraflar olarak birbirimiz ile dayanışma içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekten bu birlik ve beraberliğin sağlanması dayanışma adına çok önemli bir konu. Bunu bir çok il ve ilçe başaramazken bizler bunu yapmayı başardık. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

yemeğine İzmir Kuyumcular Odası Başkanı  ve İzmir Konfederasyon Genel Başkanı Turgay Baransel’de yaptığı kısa konuşmada Akhisar’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kuyumcuların haklarının korunması konusunda çeşitli çalışmalara sürdürdüklerini belirten Baransel, Konu ile ilgili Türkiye Büyük Millet meclisinde bir çalışma olduğunu da aktardı.