Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile imzalanan özel protokol gereği oda üyelerine kredi ihtiyaçlarına göre uygun faiz indirimi sunuluyor. Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf  Odası’ında gerçekleştirilen imza törenine Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara, TEB Akhisar Şube Müdürü Zafer Pehlivan ve TEB Akhisar Şube işletme portföyü Özlem Hascan katıldı.    


İmza töreninde konuşma yapan, TEB Akhisar Şube Müdürü Zafer Pehlivan, “TEB olarak işletmelere bilanço yönetimi, teknoloji altyapısı ve ürün geliştirme gereksinimi ile pazardaki rekabetin gerisinde kalmamaları için ihtiyaç duydukları nefes aldıran kredi imkanını sunduk. Bu fırsat ile işletme bankacılığı’nın esnafla buluşmasında önemli bir role sahip olacağına inanıyoruz. Ayrıca işletmelerin hem bulundukları bölgeye hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimizden biri. Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Akhisar’ın ticari hayatına destek olacağına inanıyoruz. TEB olarak Akhisar’ın ekonomisinin gelişiminde katkıda bulunmak istiyoruz.” dedi.


Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara’da, TEB’e göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı teşekkür ederek yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirtti.