Akhisar Bakkallar Odası, Terziler Odası ve Elektrikçiler Odası Türkiye Ekonomi Bankası ile protokol imzaladı.

Üyelerine kolaylık sağlamak amacı ile böyle bir protokol imzaladıklarını belirten Oda Başkanları, bu protokol sayesinde üyelerinin düşük miktarda faiz ile kredi imkanlarından yararlanabileceklerini söyledi.

Türkiye Ekonomi Bankası Akhisar Şube Müdür Ali Sığmaz ile bir araya gelen Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Akhisar Elektrikçiler elektronikçiler ve Motorcular Odası Başkanı Üzeyir Aslan, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, odalarına kayıtlı üyelerin bankaya müracat ettiği takdirde düşük faizli kredi imkanlarından yararlanabileceği, bunun yanı sıra bir çok avantaj sunan protokolü imzaladı.

Protokolün içeriği ile ilgili bilgi veren TEB Akhisar Şube Müdürü Ali Sığmaz “Odalarımız ile yapmış olduğumuz bu anlaşma sayesinde üyelere hem nakit hem de gayrinakdi kredi imkanları sunuyoruz.  Nakit kredide faizin aylık % 1.12 , vade 2-36 ay aralığında olup, dosya masrafının 250 TL ile sınırlı tutuyoruz. Kredi talebinde bulunan üyenin talep etmesi durumunda ilk 3 ay ödemesiz dönemin olacak.  Bu Protokolü özellikle esnafların vergi, fatura, tasdikler gibi harcamanın bol, tahsilatların daraldığı bir dönemde can suyu olarak esnafa nefes aldırmak amacıyla yapıldığını gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.” İfadelerini kullandı.

Protokolü imzalayan Oda Başkanları ise, bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.