Akhisarpress.com - Minik ikoncanların yeni adresi Sükse Bebek ve Çocuk Butik ikinci mağazasını Akhisar’da açtı. İşletme sahipleri Yağnur ve Yunus İşçiler amaçlarının o-14 yaş çocuk modasını en güzel şekilde sergilemek ve minik ikoncanlar yaratmak olduğunu söyledi.

Manisa’da çocuk giyim üzerine bir yıl önce Yağnur ve Yunus İşçiler tarafından hizmete açılan Sükse Bebek ve Çocuk Butik ikinci mağazasını Akhisar Ragıpbey Mahallesi 18. Sokakta açtı.

Genç girişimciler Yağnur ve Yunus İşçiler tarafından ‘Her yıl bir mağaza’ sloganıyla’ hareket ettikleri işletmenin açılışına Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı H. Ali Men, Manisa Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara ve davetliler katıldı.İşletmenin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Her geçen gün büyüyen ilçemizde yeni işletmelerin, yeni yatırımların yapılması bizleri mutlu ediyor. Bugün burada açılışını yaptığımız bebek giyim mağazası da Akhisarlılara yeni yeni seçenekler sunacak. İşletmenin Akhisar’a ve genç yatırımcılarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HER YIL BİR MAĞAZA

Nisan 2012 Yılında Manisa Merkez de açtıkları ilk mağaza ile yola çıktıklarını anlatan ve aynı zamanda Manisa Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara’nın kızı da olan Yağnur İşçiler, “Biz, ‘Her kuruluş yıldönümünde bir mağaza’ sloganıyla yola çıktık. İlk mağazamızı Manisa’da açtık. İkinci mağazamızı da bugün Akhisar’da faaliyete aldık. Dileğimiz her kuruluş yıldönümünde bir başka ilçede yeni mağazalar açarak büyümektir. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.