Akhisar Ticaret Borsası Yönetimi göreve geldiği günden beri üyeleri ve Akhisar halkı için yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığı protokoller neticesinde üyelerini bir çok indirim ve avantajdan faydalandırdı. Bu çalışmalara bir yenisini daha ekleyen  Akhisar Ticaret Borsası Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilen Akhisar’daki Belediye Hal’inde uygulanan kantar fiyatlarını yarı yarıya indi.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alhat yaptığı konuşmasında “Sivil toplum kuruluşlarının Yöneticileri olarak bizlerin görevi  üyelerimiz için çeşitli lobi faaliyetlerinde bulunmaktır. Üyelerimizin yararına sonuçlanacak  her çalışma bizi mutlu eder. Uzun zamandır Akhisar Belediyesi bünyesinde bulunan kantarın işletmeciliğini borsa olarak yapmak veya bu olmuyorsa fiyatları indirmek konusunda  çalışmalar yürütüyorduk., En son Akhisar Belediyesi Halinin Manisa Büyükşehir Belediyesi devrinin ardından  Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ferda Türker  ile yaptığımız ikili görüşmeler  neticesinde Hal’de uygulanan kantar fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılması konusunda mutabakata vardık. Kantar fiyatları bundan sonra 4 TL olarak uygulanacak.  Yeni fiyatların Kantarı kullanan üyelerimiz ve Akhisarlı diğer tüccarları ekonomik olarak rahatlatacağını düşünüyor ve hayırlı olmasını diliyorum.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ferda Türker nezdinde desteklerinden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı  Sayın Cengiz Ergün’e de teşekkürlerimizi  sunarız.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ferda Türker  “  Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Belediye Hal’i ve kantarın devrini tamamladık. Akhisar Ticaret Borsası Başkanımız Alper Alhat ile yaptığımız bu görüşmeler neticesinde kantar fiyatını 4 TL’ye indirdik. Bizler de Akhisar halkımız için en iyi hizmeti, en ekonomik şekilde verebilecek olmaktan mutluyuz.” dedi