Akhisarpress.com - TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun gayret ve desteği ile Tüm Oda Borsalarda oluşturulan Genç Girişimciler Kurulları ve onların seçtiği İl İcra Kurulları faaliyetlerine devam ederken Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarına devam eden Akhisar Genç Girişimciler Kurulu da faaliyetlerine protokol ziyaretleri ile başladı.

Daha önce Kaymakam, Belediye Başkanı ve Vergi Dairesi Müdürünü Ziyaret eden Akhisar Genç Girişimciler Kurulunun bu kez Ticaret Borsası, İlçe Emniyet Müdürü, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaretlere kurulun isteği ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve ATSO Meclis Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy da katıldı.

Ziyaretler hakkında konuşan Akhisar Genç Girişimciler Kurulu ve Manisa Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım “TOBB un başlattığı bu çalışma genç girişimcilerin İlçe, il ve Ülke bazında bir araya gelmelerini sağlaması açısından çok önemli. Bu sayede bizler de yeni, yeni arkadaşlarla tanışırken herkes birbiriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Bu fikir alışverişlerinin yeni projeler ve yeni işbirlikleri oluşturacağına inanıyorum. Bizlerin bir araya gelmesini sağlayan ve bizlere desteğini esirgemeyen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Ali Erdayıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Genç Girişimciler Kurulunun ATSO’yu ziyareti sırasında konuşan Akhisar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu da yaptığı açıklamada ; Genç girişimcilere güvendiklerini, onların içlerinde var olan ancak henüz ortaya çıkmamış projeleri ve fikirleri açığa çıkarmak ve Ülke Ekonomisine kazandırmak istediklerini belirterek,genç girişimcilere başarılar diledi.