Akhisarpress.com - Akhisar’da Hürriyet Mahallesi 211 sokak üzerinde 2 M Migros Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Migros’un açılışını Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Migros İzmir Şube Müdürü Muzaffer Tağsavul, Bölge Satış Müdürü Cenk Ergezer, Akhisar Mağaza Müdürü Gamze Görgeç yaptı.

Açılışta konuşan İzmir Şube Müdürü Muzaffer Tağsavul, bugün Akhisar’da Migros A.Ş.’nin Ege bölgesindeki 116. Mağazasını hizmete açıyoruz. Mağazamız bin metrekare satış alanı ve 25 çalışanı ile Akhisarlıların hizmetinde olacak. 15 bin mal çeşidi ile Migros’ların her gün çeşitli avantajlarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Gerek Money Club kartın gerekse Migros Club’un sağladığı avantajlarla hafta sonu ve hafta içinde dopdolu indirim günleri sizleri bekliyor. Mağazamız Akhisar’a hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

Açılışta konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Türkiye’nin en büyük süper marketler zincirlerinden birisi olan Migros’un Akhisar’ı tercih etmesinden dolayı mutlu olduk. Akhisarlılara yapılan her hizmetin yanındayız. Hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.