110 delegeden  Ahmet Akboğa’nın listesi 79 oy alırken,  Emekli öğretmen  İsmet  Uçar’ın listesi 28  oy aldı.  Ahmet Akboğa’nın 21 kişiden oluşan  meclis listesi içinden 7 kişilik yönetim kurulu üyesi, yönetim kurulu da başkanını seçecek.

Ziraat Odasının  konferans salonunda yapılan genel kurulda  Divan  başkanlığını  Kırkağaç Ziraat Odası başkanı Süleyman Boğaz yaptı. Gündem gereği Faaliyet raporu  ve kesin hesap raporu  okunup oylandıktan sonra , her iki adayın konuşmaları ne kadar olması için tartışma çıktı.  Ahmet Akboğa ve arkadaşlarının isteği ile 10 dakika, İsmet Uçar ekibi konuşmaların 20 dakika olması istekleri oylandı. Her iki adayında konuşmaları  10 dakika olarak belirlendi. Ahmet Akboğan ve İsmet Uçar’ın konuşmaları sırasında, salonda elektrikli hava oluştu. Bazı delegeler söz almadan konuşurlarken, iyi niyetli delegelerin ve Divan başkanın  müdahaleleri ile  salon yatıştırıldı.

Divan başkanı, genel kurulun seçim maddesi için görevi İlçe seçim kuruluna devretti. Saat 17’ye kadar  süren oy kullanmada  110 delegeden  107 delege sandık başına geldi.  79 oy alan Ahmet Akboğa’nın 21 kişilik meclis  üyesi listesinde,  Akboğa’nın dışında  Şehabettin  İnal, Bülent Karabey, Saim Baltacıoğu, Mehmet Tumrul, Tunay Aytan, Türker  Subaşı, Gürol  Güneş, Hüseyin Karaoğlan, Ali Yaşbudak, Zülfükar Kavas. Nafiz Türker, Önder Demirbaş, Hayri Keskin, Özkan Karaca, Tuğrul Tuğlacı, Şeref Togul, Şevket Er, Aydın Demir, Zekeriya Çimen, Mehmet Özhan  bulunuyor.

Yönetim kurulu başkanının Ahmet Akboğa olması beklenen 21 kişilik Akhisar Ziraat Odası Meclisi, mazbatalarını aldıktan sonra,  aralarından 7 kişilik yönetim kurulu üyeleri, 7 kişilik yönetim kurulu da başkanını seçecek.