Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerini fuarlara götürerek, sektör ile ilgili gelişmeleri ve yeni teknolojileri takip edebilme imkânını üyelerine sunmaya devam ediyor.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İMOB 2013 – 9. İstanbul Mobilya ve Officeexpo 2013 – Ofis Mobilyaları Fuarlarına; Ev Mobilyası, Mutfak Mobilyası, Yatak, Modüler Mobilya ve Aksesuar-Dekorasyon işiyle iştigal eden üyelerini götürdü.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) liderliğiyle, E Uluslararası Fuarcılık tarafından 29 Ocak – 02 Şubat 2013 tarihlerinde 9. su organize edilen, “İstanbul Mobilya Fuarı” İMOB 2013, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olarak tanımlanıyor. İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilen İMOB 2013, 173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne seriyor.

Üyelerin yanı sıra ATSO’yu temsilen Meclis Üyesi Kaya Yılmaz, Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım ve Kosgeb Memuru Kamil Mısırlı ziyarete katıldı.