Akhisar’da 2012 yılında Aspro İnternet Hizmetleri bünyesinde kurulan ve doğru ve tarafsız haberleriyle kamuoyunu aydınlatmaya devam eden akhisarpress.com, yine geçtiğimiz yıl kurulan bizimakhisar.com haber sitesiyle güçlerini birleştirdi. 

Akhisarpress.com genel yayın yönetmeni Mustafa Özdemir ile Bizim Akhisar Haber Ajansı genel yayın yönetmeni Samet Gögen yaptığı protokol anlaşmasıyla habercilik hizmetinde yeni bir atılıma imza atarak ortaklık anlaşması sağladı. 

Yapılan anlaşma neticesinde yayınlar Akhisar Press çatısı altından devam edecek. 

Protokol anlaşmasından sonra Samet Gögen yaptığı açıklamada; “Biz Akhisar ve kamuoyu için bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmeti en iyi ve en hızlı şekilde nasıl verebiliriz diye düşündük. Birlikten kuvvet doğacağı kanısına vardık. Uzun süredir habercilik alanında iyi hizmetler veren Akhisar Press ile birleşerek gücümüze güç katacağımıza inandık. Umarım Akhisar kamuoyu için iyi hizmetler veririz.” Dedi.

Akhisar Press genel yayın yönetmeni Mustafa Özdemir anlaşmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Akhisar için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizler Akhisar kamuoyuna hizmet eden kişileriz. Ne kadar tarafsız ve doğru yayıncılık yaptığımızı aldığımız geri dönüşler ile anlıyoruz. Bizim Akhisar ile yaptığımız anlaşmada Akhisar’ımıza daha iyi hizmet vermek için var gücümüz ile çalışacağız. Akhisar Press ve Bizim Akhisar Ajanslarına hayırlı olsun. Bugünden itibaren yayınlar akhisarpress.com üzerinden yapılacaktır.” Dedi.