Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Gönül Bağı etkinliği ile Akhisar Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan öğrenciler kendi imkanları ile temin ettikleri kırtasiye yardımlarını Yurt Müdürü Osman YÖRÜK’ün başkanlığında Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kocakağan İlkokulu öğrencilerine bağışladı.

Yurt Müdürü Osman YÖRÜK, Genel Müdürlüğümüz öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz bu tarz etkinliklerle duyarlı bir gençlik hedeflemektedir. Öğrencilerimizin sadece beslenme ve barınma ihtiyacını karşılamaktan ziyade Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetler, Sosyal Sorumluluk Projeleri ve açılan kurslarla da öğrencilerin Akademik yönden de gelişmelerini sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. Bu kapsamda yurdumuzda kalan öğrencilerimize yurdumuzu ikinci bir akademik okul haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yurt Müdürü Osman YÖRÜK, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen başta yurt öğrencilerine, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER’e ve okulda bizleri misafir eden Kocakağan Müdür Yetkili Öğretmeni Hamza Batur PEKŞEN’e ve öğrencilerine, Kocakağan Muhtarı Hamza AKBAŞ’a teşekkür etti.