Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

İlçemizde  uzun yıllar hizmet veren Hükümet Konağımız modern bir yapıya kavuşuyor. 14.06.2021 tarihi ile ihalesi gerçekleşen hükümet konağı ihalesi 10 gün içinde yer teslimi yapılarak inşaatına başlanacaktır. 8.612,26 m2 inşaat alanına sahip olan Akhisar Hükümet Konağı inşaatı yapım süresi 500 gün olarak belirtilmiştir. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Füzün “  Uzun yıllardır ilçemize hizmet veren Hükümet konağımız artık şehrimizin modernliğine yakışan bir kimliğe kavuşuyor. Manisa Millet Vekili Sn. Uğur Aydemir’in uğraşları sonucunda ilçemize kazandırılan Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi gerçekleşti. Çok yakın bir sürede zemin etüdünün ardından inşaatına başlanacaktır. Yeni Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla beraber, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, Tapu Müdürlüğü gibi birçok hizmet bir çatı altından hizmet vermeye başlamasıyla; Vatandaşın hizmete tek bir yerden kolay ulaşmak suretiyle zamandan kazanılması, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması sağlanacaktır. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

Yeni Hükümet Konağının daha önceden de açıklandığı gibi Atatürk Mahallesi’nde bulunan Askeri Lojmanların ön kısmına yapılması planlanıyor.