Akhisar Piramit Dondurma ve Boza İşletme sahibi Macit Tepeköylü’nün misafiri olan MÜSİAD yönetim ve üyelerini Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta ağırladı. 

MÜSİAD üyeleri daha sonra Piramit dondurma ve Boza işletme sahibi Macit Tepeköylü’yü ziyaret ettiler. Ziyarette Akhisarlı Akal Cam Balkon sahibi, MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Onur Günay, geceye katılan MÜSİAD üyelerine Zeytinyağı, Zeytin ikramında, Mücahit Tepeköylü’de kışın herkesin sevdiği Boza ve 12 ay boyunca yenen 17 çeşit Piramit dondurmasını ikram ettiler. 

MÜSİAD Yönetim kurulu üyesi Abdullah Tekin’in duasından sonra gecede konuşan MÜSİAD Başkanı Ahmet Öztürk şunları söyledi. Ahmet Öztürk;” MÜSİAD olarak farklı ilçelerde toplantılarımızı yapıyoruz. Aralık ayında da Akhisar Piramit Dondurma ve Boza İşletme sahibi Macit Tepeköylü abimizi ziyaret ettik. Macit Tepeköylü abimiz de  bizleri bu akşam Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta ağırladı. Kendisine MÜSİAD Başkanı, yönetim kurulu ve üyelerim adına teşekkür ediyorum”  dedi. 

Piramit Dondurma ve Boza’da Türkiye’de iddialı olduğu söyleyen Ahmet Öztürk;” Derneğimizin 15 Temmuz’dan bugüne kadar hazırlandığı “15 Temmuz’dan Bugüne” adlı dergiyi çıkarmanın keyfini yaşıyoruz. İki gün önce bastırdığımız bu dergide 15 Temmuz’daki darbe girişimi saat saat, dakika dakika, neler oldu, olayların ayrıntılarını neler olduğunu bu kitapta yayınlayarak kamuoyuyla paylaştık. Burada MÜSİAD’ında Türkiye çapında, dünyadaki organizasyonları olarak bu kitapta ayrıntılı olarak açıklıyoruz. 15 Temmuz sürecinde biz bütün Türkiye’deki, hatta bütün dünyadaki  MÜSİAD şubeleri olarak ortak canlı yayın toplantısı yapmıştık. İstanbul’da ve Diyarbakır’da canlı bağlantıyla bütün Türkiye’de tek parça halinde kamuoyuna duyurusunu yapmıştık. Bizleri bu akşam Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta ağırlayan Mücahit Tepeköylü abimiz tekrar teşekkür ediyoruz diyerek sözlerine son verdi.
(KM)