28.Vergi haftası kutlamaları sabah saat 09.00’da Yeni Belediye Hizmet Binası önündeki Milli Egemenlik Meydanında Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli'nin Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Vergi Dairesi Gelir uzmanı Hatice Bakek'in sunuculuğu yaptığı program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla çelenk koyma töreniyle sona erdi.      

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ   

Daha sonra Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, ve personeli saat 09.45’te Akhisar Kaymakamı Kaan Peker'i makamında ziyaret ederek çiçek verdi. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, Kaymakam Kaan Peker'e 28. Vergi Haftası nedeniyle bir hafta içinde yapacakları etkinlikleri anlattı.

YEREL BASIN MENSUPLARI ZİYARETİ

Akhisar yerel Gazetecileri Yeni Asır Gazetesi ve Akhisar Haber Muhabiri Kenan Molla, DHA ve İHA Muhabiri Barış Gezici, A A Muhabiri Hasan Şahin, Metronomhaber. com Emrah Düztaş ve Akhisarpress.com Mustafa Özdemir ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli'yi saat 10.30’da makamında ziyaret ederek 28. Vergi haftasını kutladılar.

Ziyarette basına bilgi veren Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli ;” Bu yıl 28. Vergi Haftasını 27 Şubat-05 Mart tarihleri arasında kutluyoruz.Vergi Haftasının amacı vatandaşlarımız arasında vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine yayılması, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının kazandırılmasıdır. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ve tüm personelimizin vergi haftasını en içten dileklerimle kutlar vergi haftasının mükelleflerimize ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

AKHİSAR ESNAF ODA BAŞKANLARI ZİYARETİ

28. Vergi haftası kutlamaları etkinliklerinde Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli'yi Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı ve Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim Kurulu üyesi Adem Duman, Akhisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Aslan, Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci, Akhisar Yapı Sanatları Odası Başkanı Tahir Memişler, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Ufuk Merde, Genel Sekreter Ali Özkervancı ve mükellefler ziyaret ettiler.

OKULLARDA KONFERANS VERDİLER

Öğleden sonra Akhisar Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mevlüt Şadım Özer, Gelir Uzmanı Cengiz Durur ile birlikte Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine konferans verdiler.